Linkkatalógus megkötések nélkül
LinkKatalogus / Szabályzat

Információ!

 

Katalógus megkötések nélkül!

Itt nyugodtan regisztrálhatod az oldalad, akkor is, ha ingyenes szolgáltatónál vagy. Attól még lehet tartalmas, és jó oldalad.
Leírás sem kötelező, bár nem árt, ha van. Ha úgy gondolod, hogy az oldalad címe mindent elmond, akkor ne írj ismertetőt, a linked úgyis bekerül a katalógusba. Inkább semmit ne írj, mint duplikálj*, bár az sem kizáró ok.
Egyetlen tiltás van, mégpedig a 18 éven felüli oldalak, mégpedig azért, mert sok fiatal készít ingyenes tárhelyeken lévő lapot, ami ebben a katalógusban megtalálható.

 

SEO linket el lehet helyezni, nyugodtan írd be a Cím mezőbe az adott kulcsszavad, és akár a mély linkedet is elhelyezheted az URL mezőben.
Egy értesítő levelet küldünk, hogy elfogadtuk, vagy nem. Ha nem kapsz levelet valamilyen okból kifolyólag, akkor gyere vissza 1 héten belül biztos kint lesz a honlapod a linkkatalógusban.

 

* Duplikáció: Egy az egyben ugyanaz a tartalom az interneten. A Google úgy viselkedik az ilyen tartalmakkal, hogy nem jeleníti meg ugyanazt a leírást sokszor, tehát hátrányba kerül a későbben készült, vagy gyengébb oldal ugyanazzal a szöveggel. Nem büntetés tehát, ahogy előszeretettel hívják webmesterek, hanem egy érthető, és felhasználóbarát megoldás a Googletól.
Sok sikert a weboldalhoz!

ingyenes.laptar.info

2010 - Linkkatalógus megkötések nélkül